Het leven is mooi. Maar blijft dat altijd zo? Blijven we gezond? Hebben we genoeg tijd om onze dromen te realiseren? Wat zijn jouw wensen en dromen?

Onze visie

Financielegrip.nl helpt jou onderweg naar je financiële toekomst. Wij beantwoorden je vragen over eerder óf samen stoppen met werken, je overlijdenssituatie, je vermogensplanning, de belasting, je wens tot schenken, je vragen over je hypotheek, je lijfrentes en pensioenen etc. Je wordt vakkundig geleid door de financiële regelgeving heen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en toegelicht. Met als eindresultaat meer grip op je financiële toekomst en meer rust voor jezelf.

Financielegrip.nl is opgericht door Alice van de Beek. Alice is gecertificeerd financieel planner en aangesloten bij de Federatie van Financieel Planners (FFP). Ze is Wft-adviseur in pensioenen, hypotheken, vermogen en inkomen.

 

Alice:

“Ik heb al meer dan 25 jaar ervaring opgedaan in de verzekeringswereld, bij tussenpersonen, in de pensioenwereld en in de accountancy. Deze ervaring gebruik ik graag in mijn persoonlijke benadering naar jou.

Ik begin met goed luisteren en doorvragen, zodat jouw wensen voor mij én voor jou duidelijker worden. En ik eindig pas als voor jou alles helder is en je weet welke mogelijkheden je hebt en hoe je die kunt benutten.”